Harran Ortaokulu

Vizyon: • Eğitim ve öğretim çalışmaları bakımından kurumsallaşmış bir kimliğe sahip, • Öğrencilerine kazandırdığı bilgi, beceri, milli ve ahlaki değerler açısından tercih edilen, • Öğrencilerinin sahip olduğu yeteneklerini ortaya çıkaran, geliştiren, başarısını yükselten ve referens olunan, • Sosyal ve kültürel açıdan katılımcı, yaptırdığı etkinliklerden söz ettiren, • Çağımızın gerektirdiği modern eğitim yöntemi ve metotları ile araç gereçleri kullanan, • Başarının takım çalışması ile elde edilebileceğine inanan idareci, öğretmen, öğrenci ve veli ile iş birliği içinde olan çevresi ile uyumlu, • Mükemmelliğin sonunun olmadığını bilerek her gün daha mükemmelliği arayan • Eğitim Öğretim ortamı ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri açısından “Bu Bölgenin En İyi Okulu” olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ • Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarına ve kabiliyetlerine uygun eğitim ve öğretim imkanları sunarak çağımızın gerektirdiği en üst düzeyde bilgi beceri kazandırarak • Türkiye Cumhuriyetine karşı sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı • Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren • Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima yücelten • Araştıran, üreten, yeniliklere açık, çağdaş, özgür düşünceli, paylaşımcı, hoşgörülü ve estetik değerlere sahip bireyler olarak YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçe Futbol ve atletizm turnuvasında her yıl örenclerimiz dereceye giriyor.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Bilim Fuarı yapıldı ve her sene yapılıyor.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://harranoo.meb.k12.tr

Adres - SÜLEYMAN DEMİREL MAH. 3 SK. HARRAN ORTA OKULU BLOK NO 12 HARRAN / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Şanlıurfa iline 20 dakikada bir minibüs vardır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde İlçe M.E.M. yanında, İl Merkezine 46 km.